Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar alanda namaz kılmak

Rüyada dar alanda namaz kılmak

Rüyada dar alanda namaz kılmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dar alanda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada dar alanda namaz kılmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak işinden çıkarılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalettir.

Rüyada açık alanda namaz kılmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde namaz kılmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerde namaz kılmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Rüyada dar alanda bulunmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada dar alandan geçmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dar alan görmek elde bulunan imkânların artacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments