Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada çok dar yerden geçmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada dar bir geçitten geçmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalettir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dar yollardan geçmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments