Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar alan görmek

Rüyada dar alan görmek

Rüyada dar alan görmek huzurunun da yerine geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada dar alan gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada dar alandan geçmek eşlerin ayrılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alanda bulunmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir alandan geçmek hastalanacağına, üzüleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alanda namaz kılmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alan görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işarettir.

Rüyada kapalı alanda yüzmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil alan ve su görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret eder.

Rüyada temiz alan görmek hevesinin kursağında kalacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments