Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar alanda bulunmak

Rüyada dar alanda bulunmak

Rüyada dar alanda bulunmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alanda bulunmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada dar alanda bulunmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar alan görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iyi haberler alınacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işarettir.

Rüyada dar alandan geçmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, büyük işlere girileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada dar alanda namaz kılmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir alandan geçmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada dar bir yerde bulunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık alana sıçmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments