Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar asansör görmek

Rüyada dar asansör görmek

Rüyada dar asansör görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada dar asansör gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Rüyada dar asansörde kalmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dar asansör görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada dar bir asansöre binmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar koridor görmek keyifli olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar merdiven inmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, büyük başarılar kazanılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dar pantolon giymek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Rüyada dar yerden geçmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments