Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir asansöre binmek

Rüyada dar bir asansöre binmek

Rüyada dar bir asansöre binmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir asansöre binmek gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada dar bir asansöre binmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dar asansör görmek kısmetinizin açılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada dar asansörde kalmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hastalıkların uzak duracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir arabaya binmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işaret eder.

Rüyada asansöre binmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski asansöre binmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, adeta havalara uçacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede asansöre binmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments