Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar koridor görmek

Rüyada dar koridor görmek

Rüyada dar koridor görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada dar koridor gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada dar koridor görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koridordan geçmek günahkâr olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Rüyada uzun bir koridor görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada hastane koridoru görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret eder.

Rüyada ev koridoru görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet eder.

Rüyada koridorlardan geçmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koridor görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments