Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar asansörde kalmak

Rüyada dar asansörde kalmak

Rüyada dar asansörde kalmak gönlünce bir yaşam süreceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada dar asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada dar asansörde kalmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar asansör görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada dar bir asansöre binmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, daha fazla yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde kalmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada dar yerde kalmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ev taşımaya, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansöre kalmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak bir konuda destek alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments