Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danaya çarpmak

Rüyada danaya çarpmak

Rüyada danaya çarpmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ilerleyemeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada danaya çarpmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada danaya çarpmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arabayla duvara çarpmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada direğe çarpmak problemlerinin çözüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını çarpmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yolunun açılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalettir.

Rüyada çocuga çarpmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbi çarpmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada arabayla ağaca çarpmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments