Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla duvara çarpmak

Rüyada arabayla duvara çarpmak

Rüyada arabayla duvara çarpmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla duvara çarpmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada arabayla duvara çarpmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Rüyada arabayı duvara çarpmak insanları kandıracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kafayı duvara çarpmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, her istediğini elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna araba çarpmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla kadına çarpmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, alım gücünü yitireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada birine arabayla çarpmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye arabayla çarpmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments