Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuga çarpmak

Rüyada çocuga çarpmak

Rüyada çocuga çarpmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Rüyada çocuga çarpmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada çocuga çarpmak güzel günler yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuga su içirmek az çalışarak çok gezeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada çocuga tokat atmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik çomak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga yardım etmek adını işiyle duyuracağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga isim vermek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, makamının yükseleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocunu görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments