Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı kapıya çarpmak

Rüyada kafayı kapıya çarpmak

Rüyada kafayı kapıya çarpmak kendisini eve kapatacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak kişinin güzel işler yapacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kafayı duvara çarpmak kendisini yıpratacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada kafanı çarpmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafayı çarpmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Rüyada kafayı taşa çarpmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı çarpmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapıya çarpmak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments