Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi çarpmak

Rüyada kalbi çarpmak

Rüyada kalbi çarpmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, sorunlarının da çözüleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada kalbi çarpmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Rüyada kalbi çarpmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe çarpmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sıkıntısından kurtulacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla bir çocuğa çarpmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yayaya çarpmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla duvara çarpmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada otomobil çarpmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada araba sürüp çarpmak hayatın kolaylaşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, başarılarının devam edeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments