Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla ağaca çarpmak

Rüyada arabayla ağaca çarpmak

Rüyada arabayla ağaca çarpmak değişik insanlarla karşılaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, haneye nifak gireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi yükünün artacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla ağaca çarpmak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada arabayla ağaca çarpmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla başka arabaya çarpmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada arabayı çarpmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, geçim derdine gireceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletle arabaya çarpmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments