Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını çarpmak

Rüyada başını çarpmak

Rüyada başını çarpmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını çarpmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada başı çarpmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada başını taşa çarpmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp başını çarpmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işarettir.

Rüyada başını çarpmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada başını yere çarpmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğe çarpmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına alamet eder.

Rüyada arabayla duvara çarpmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine arabayla çarpmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments