Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana böbreği görmek

Rüyada dana böbreği görmek

Rüyada dana böbreği görmek çok büyük başarı kazanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada dana böbreği gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada dana böbreği görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek yüzünde güller açacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada böbreği alınmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan böbreği görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işarettir.

Rüyada böbrek yetmezliği görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Rüyada böbrek eti görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzurlu bir insan olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birine böbreğini vermek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, yersiz yere suçlanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments