Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine böbreğini vermek

Rüyada birine böbreğini vermek

Rüyada birine böbreğini vermek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, dinamik olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada birine böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek nakli olmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, haram mala, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek kafa dağıtacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada çiğ böbrek yemek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine böbreğini vermek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments