Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğinin alındığını görmek

Rüyada böbreğinin alındığını görmek

Rüyada böbreğinin alındığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada böbreğinin alındığını gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına inanılır.

Rüyada kaşının alındığını görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sıkıntılarının artacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir işe alındığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada canının alındığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zarara uğrayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Rüyada kaşın alındığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada organlarının alındığını görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments