Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek yetmezliği görmek

Rüyada böbrek yetmezliği görmek

Rüyada böbrek yetmezliği görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, başarısının azalacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada böbrek yetmezliği gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada böbreğini aldırmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada dana böbreği görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşine böbreğini vermek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments