Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreği alınmak

Rüyada böbreği alınmak

Rüyada böbreği alınmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet etmektedir.

Rüyada böbreği alınmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada böbreği alınmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada alında saç görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esir alınmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Rüyada işe alınmak hayallerinin söneceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulur.

Rüyada kucağa alınmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada alından saç çıktığını görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Rüyada savaşta rehin alınmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments