Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek eti görmek

Rüyada böbrek eti görmek

Rüyada böbrek eti görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, iyi şartlara kavuşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, üzüntülerinin son bulacağına, umutlarının biteceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada böbrek eti gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada böbrek eti görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada böbreğinin çalındığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ böbrek yemek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet eder.

Rüyada böbrek ağrısı görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Rüyada birine böbrek vermek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments