Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayallerinin gerçek olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada böbrekte taş görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbrek taşı görmek doğru yatırımlar yapacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, karanlığın biteceğine işarettir.

Rüyada böbreğinde taş görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet eder.

Rüyada böbrek taşı dökmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada böbrek düşürmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, zenginlik kazanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Rüyada böbreğini başkasına vermek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hayırlı kararlar verileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada böbrek yetmezliği görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments