Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damlayan su görmek

Rüyada damlayan su görmek

Rüyada damlayan su görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada damlayan su gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Rüyada su damlası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su damlatmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulur.

Rüyada su damlaması görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada su damlaları görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir damla su görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, bir konuda destek alacağına inanılır.

Rüyada damlayan su görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments