Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlatmak

Rüyada su damlatmak

Rüyada su damlatmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kendi işine sahip olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada su damlatmak gördüyseniz:

  • Daha anlaşılır veya kabul edilebilir çözümler, planlar veya yollar geliştirmenizde fayda var.

Rüyada su damlası görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, rakipsiz hale geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, her daim bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek kazancının artacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Rüyada su damlatmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su damlaları görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada damlayan su görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla su görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet eder.

Rüyada su damlaması görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments