Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlaması görmek

Rüyada su damlaması görmek

Rüyada su damlaması görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada su damlaması gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek hayırlı kararlar verileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulur.

Rüyada su damlaları görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işaret eder.

Rüyada bir damla su görmek hidayete erip huzuru bulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada su damlası görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlatmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada damlayan su görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sarsılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada su damlaması görmek rızkın çoğalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, hata yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments