Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlaları görmek

Rüyada su damlaları görmek

Rüyada su damlaları görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, saygı göreceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su damlaları gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada bir damla su görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su damlaları görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet eder.

Rüyada su damlatmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada su damlaması görmek harcama gücünün artacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada damlayan su görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada su damlası görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan damlayan su görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments