Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan su damlamasını görmek

Rüyada tavandan su damlamasını görmek

Rüyada tavandan su damlamasını görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, saygınlığının artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada tavandan su damlamasını gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Rüyada tavandan damlayan su görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, imkanlarının artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek ömür boyu süreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalettir.

Rüyada damlayan tavan görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada su damlaları görmek güzellik ve hayır geleceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su damlası görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada su damlaması görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada su damlatmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet etmektedir.

Rüyada damlayan su görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments