Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damlayan musluk görmek

Rüyada damlayan musluk görmek

Rüyada damlayan musluk görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada damlayan musluk gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada damlayan musluk görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çatı damlaması görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su damlatmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sağlığının geri geleceğine işarettir.

Rüyada damlayan çatı görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada göze ilaç damlatmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun damlası görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, gözden düşeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su damlası görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada iki damla kan görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments