Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı damlaması görmek

Rüyada çatı damlaması görmek

Rüyada çatı damlaması görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, büyük bir işe kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, yollarını ayıracağına, sermaye elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı damlaması gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada çatı damlaması görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damlayan çatı görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada bir damla adet kanı görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Rüyada göz damlası görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işarettir.

Rüyada su damlaları görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret eder.

Rüyada damla damla kan görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada camda yağmur damlası görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments