Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun damlası görmek

Rüyada burun damlası görmek

Rüyada burun damlası görmek desteksiz kalacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, büyük paralar kazanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Rüyada burun damlası gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada burun damlası görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan damlaları görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada su damlaması görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sağlığın da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada camda yağmur damlası görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin damlamasını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada çatı damlaması görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su damlatmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments