Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damlayan çatı görmek

Rüyada damlayan çatı görmek

Rüyada damlayan çatı görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hastalanacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada damlayan çatı gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada çatı damlaması görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada damlayan çatı görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada iki damla kan görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada göze ilaç damlatmak başarıların çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz damlası damlatmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok üzüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada kan damlaları görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada su damlaları görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments