Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki damla kan görmek

Rüyada iki damla kan görmek

Rüyada iki damla kan görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, işte başarılı adımlar atılacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada iki damla kan gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada kan damlaması görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Rüyada bir kaç damla kan görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada damla damla kan görmek sağlığının da bozulacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki damla kan görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayırlı bir karar verileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada damlayan kan görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan damlaları görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada bir damla kan görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan damlası görmek karamsar olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments