Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze ilaç damlatmak

Rüyada göze ilaç damlatmak

Rüyada göze ilaç damlatmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet eder.

Rüyada göze ilaç damlatmak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada göze ilaç damlatmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada göze damla damlatmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada göze ilaç görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağa damla damlatmak bununla yüceleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Rüyada kan damlaması görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada damlayan tavan görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada damlayan kan görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments