Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık almak

Rüyada damatlık almak

Rüyada damatlık almak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatlık almak gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Rüyada damadı olduğunu görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gelin ve damat görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada çok gelin ve damat görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş damadını görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada damat kıyafeti görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada damadının ağladığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments