Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat kıyafeti görmek

Rüyada damat kıyafeti görmek

Rüyada damat kıyafeti görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, duaların boşa gideceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada damat kıyafeti gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada damat kıyafeti görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını damat görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada birini damat olarak görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, düşmanlarının güçleneceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada damatsız gelin görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada damatlık giymiş birini görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada damadı dövmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz damatlık görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments