Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadı olduğunu görmek

Rüyada damadı olduğunu görmek

Rüyada damadı olduğunu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ağzının tadının bozulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada damadı olduğunu gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kocasını damat görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatla kavga etmek evlenme yolunda adım atacağına, sorunlarından arınacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret eder.

Rüyada damatlık aldığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini damatlıkla görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş damadını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada çok gelin ve damat görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments