Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik damatlık giymek

Rüyada gelinlik damatlık giymek

Rüyada gelinlik damatlık giymek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik damatlık giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada damatsız gelinlik giymek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik damatlık giymek zararların günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek yeni şeyler deneneceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek hayatının iplerini eline alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik damatlık görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damat görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments