Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadının namaz kıldığını görmek

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada damadının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada babanın namaz kıldığını görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aileden birinin namaz kıldığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabede cuma namazı kılmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada bir camide namaz kılmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Rüyada karda namaz kılmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle namaz kılmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada tesbih namaz kılmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments