Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve damat görmek

Rüyada gelin ve damat görmek

Rüyada gelin ve damat görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Rüyada gelin ve damat gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada damat ve gelin görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki gelin iki damat görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, sağlığının yerinde olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çirkin gelin damat görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevindirici haberler alınacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek kişinin adeta gençleşeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments