Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok gelin ve damat görmek

Rüyada çok gelin ve damat görmek

Rüyada çok gelin ve damat görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, doğru olanı seçeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada damatsız gelin görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin muradına ereceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, müjdeli bir haber alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulur.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, karlı işler yapacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments