Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadının ağladığını görmek

Rüyada damadının ağladığını görmek

Rüyada damadının ağladığını görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada damadının ağladığını gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada damadının ağladığını görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, emeğinden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada kocasının damatlık giydiğini görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kendisi ile gururlanacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Rüyada damat görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada damat traşı olmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments