Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat olmadan evlenmek

Rüyada damat olmadan evlenmek

Rüyada damat olmadan evlenmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada damat olmadan evlenmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada damadıyla evlenmek kazancında artış olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada damat olmadan evlenmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada damadının evlendiğini görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, rızkından olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada damat dövmek işlerin eski haline döneceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret eder.

Rüyada gelin ve damat görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çok üzüntü yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada damat ayakkabısı görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments