Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat dövmek

Rüyada damat dövmek

Rüyada damat dövmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yakın akrabadan gelecek habere, keyfin kaçacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada damat dövmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada damadı dövmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada damadını dövmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada damat dövmek saygınlık kazanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin damat görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada damat traşı görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yakışıklı damat görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek çok iyi şeylere, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini damatlıkla görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments