Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadıyla evlenmek

Rüyada damadıyla evlenmek

Rüyada damadıyla evlenmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada damadıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada damadının evlendiğini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadıyla evlenmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada damat olmadan evlenmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek maddi olarak güç kazanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada damatsız gelinlik giymek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına tabir olunur.

Rüyada damadını dövmek büyük bir işin sahibi olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments