Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadının evlendiğini görmek

Rüyada damadının evlendiğini görmek

Rüyada damadının evlendiğini görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada damadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada damat olmadan evlenmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada damadının evlendiğini görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadıyla evlenmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hastalıkların uzak duracağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada eski damat adayını görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada damat görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, imkânlarının azalacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatla kavga etmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat adayını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damada altın takmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments