Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini damat olarak görmek

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini damat olarak gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yeni kararlar alınacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek ortaklı işlere girileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni damat görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments