Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat ayakkabısı görmek

Rüyada damat ayakkabısı görmek

Rüyada damat ayakkabısı görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada damat ayakkabısı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada damat ayakkabısı görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, her daim temkinli olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini damat olarak görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah damatlık giymek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan damat görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kafasının sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada damat görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments