Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek hanesine huzurun dolacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini damatlıkla gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat olmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada damat ve gelin görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments