Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masasından kaçmak

Rüyada ameliyat masasından kaçmak

Rüyada ameliyat masasından kaçmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ameliyat masasında görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat masası görmek hayattan yana keyif bulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasından kaçmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments