Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında yattığını gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat masasında görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat masası görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasından kalkmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments